El perillós «mètode» relacionat amb la regla que mai heu d'utilitzar

per Redacció, el 11 de juny de 2019 a les 11:51
Fa uns mesos us explicàvem que la ginecòloga Jen Gunter havia alertat sobre la perillosa moda vaginal d'introduir-se all a la vagina.

Doncs bé, fa pocs dies una infermera britànica va avisar sobre un altre "mètode" que també pot posar en risc la nostra salut. Aquest és el tuit que va escriure:


"Noies, si us plau, no utilitzeu una aspiradora per intentar aturar la regla i deixar de sagnar. Acabareu 'aspirant' molt més que sang".
 

La infermera va publicar el missatge en saber que dues noies havien estat ingressades a l'hospital després de posar en pràctica aquest perillós mètode. Diversos mitjans britànics asseguren que les joves tenien 19 i 23 anys i que, afortunadament, van poder ser tractades amb èxit.

Sigui com sigui, el tuit de la infermera va provocar una allau de missatges a les xarxes socials. Per una banda, alguns usuaris van alertar dels riscos d'aquesta pràctica, la qual pot provocar perforacions, hemorràgies, talls i també infeccions. Per l'altre, diverses persones van voler destacar com, aquest tipus de notícies, posen de manifest que la regla encara continua sent un tabú i està "mal vista".
Arxivat a:
SALUT, regla
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: