La resposta de Cepeda que ha indignat a molta gent

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2019 a les 10:55
En Cepeda ha estat protagonista de moltes polèmiques i s’ha guanyat algunes enemistats. L’última d’aquestes polèmiques no ha deixat indiferent a ningú.

Cepeda va ser entrevistat a través d’Instagram Live per RTVE, la cadena de televisió que li ha donat la fama. La periodista li va fer una sèrie de preguntes que havien enviat els fans del cantant, i en una d’elles la conversa es va posar d’allò més incòmoda:


- La Marta diu que, de les teves noves cançons, quina és la primera que vas compondre i quina l’última.

- Puf, és que no m’agraden aquestes preguntes, és en plan... Per què? Per què volen saber això? Què importa la primera cançó que vaig compondre? Importa el que diguin, si és bonic, si ho viviu com a vostre... L’ordre no, això no ho contestaré.

 
Aquest moment ha estat molt criticat a les xarxes socials, on els seguidors han arribat a especular amb que no compon les seves cançons i l’han criticat per la seva actitud.
 
Després de la polèmica el mateix Cepeda ha volgut aclarir que les cançons les han compost ell i ha intentat explicar per què no va respondre a la pregunta: “Segons l’ordre de composició es poden saber molts aspectes de la meva vida privada que evidentment no em ve de gust explicar i la pregunta tenia aquest fi. Poden seguir insultant i faltant al respecte que jo seguiré escrivint per la gent que vulgui escoltar. Gràcies per preguntar”.
 


El youtuber Malbert visita AdolescentsiCat. S’ha fet famós criticant vídeos músicals i també fent “challenges” com el vídeo viral “Comiendo una semana con 1 euro al día”. Triomfa a Espanya i a Sud-amèrica, però el que molta gent no sap és que és català. Com sempre, li farem respondre l'interrogatori íntim i li farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: