NO OK 3 «No sé si li agrado i estic feta un lio. Què puc fer?» | Adolescents.cat

«No sé si li agrado i estic feta un lio. Què puc fer?»

per Redacció, el 17 de juny de 2019 a les 10:00
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuària d'Adolescents.cat:

Jo estava sortint amb un noi. Portàvem 1 any i 1 mes, però ho vam deixar per un motiu. El cas és que quan va passar un temps vam estar de lio/nòvios i discutíem tota l'estona. Era una relació molt tòxica, però jo estic molt enamorada d'ell encara que veig que ell no ho està de mi. Sembla que no l'importi perquè fa coses que em fan mal. Li dic i ho torna a fer i sempre el perdono i torna a passar el mateix, i no sé què fer...estic enamoradíssima i crec que és l'amor de la meva vida. Ell diu que m'estima i que l'importo però no ho demostra. Les meves amigues diuen que m'està utilitzant i que sóc el seu segon plat perquè cada vegada que ho deixem se'n va amb altres i no sé què pensar...Ajuda siusplau.

RESPOSTA:

Hola Morenita, 



Doncs em sap molt greu llegir la teva consulta. Una parella ens aporta benestar, seguretat i confiança. I si no hi ha aquests tres pilars... potser no estem una relació sana. 

Pel que expliques, estàs patint constantment, et fa sentir malament i notes que l'amor no es recíproc... Així doncs, què et manté unida a ell? I què és el que t'agrada d'ell?


Normalment de la nostra parella ens agrada com ens fa sentir, però no només a estona (o quan ell vulgui), sinó sempre! Fins i tot en una discussió, la teva parella et segueix respectant i tractant amb afecte. Si no és així... potser hauràs de fer un plantejament. 

Sé que fa mal i és difícil... però creus que canviarà alguna cosa? Realment tens la sensació que et tractarà de manera diferent? Quant de temps pots aguantar aquesta situació?

Potser és moment de refugiar-te en les teves amigues, quedar amb elles i envoltar-te del seu amor cap a tu. Deixa't cuidar ;)


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí


 

Arxivat a:
CONSELLS, consultori
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: