Logotip de Adolescents.cat

Els protagonistes de «Converses» sortiran a la peli de l'estiu

per Redacció, el 14 de juny de 2019 a les 13:48
Esteu seguint els capítols de Converses? Us recordeu que en l'episodi d'aquesta setmana hi apareixia un vídeo d'Adolescents.cat? Doncs heu de saber, que el vídeo és real i el rodatge que s'hi veia també. Ens vam colar a la gravació de La Vida Sense La Sara Amat, un film que protagonitzen els actors de Converses i que s'estrenarà aquest estiu.

 


Més amunt podeu veure el clip que sortia en l'últim capítol, on la Mariona ens explica com s'organitzen en el rodatge a l'hora de dinar.

A més a més, també us volem ensenyar una altra escena que vam captar on es pot veure com és el dia a dia d'una gravació rere les càmeres.

 


De moment no us podem dir res més, però estigueu atents perquè anirem publicant més informació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: