Amenacen aquesta exactriu Disney de publicar fotos seves despullada i la seva resposta és brutal

per Adolescents.cat, el 18 de juny de 2019 a les 10:23
El “sextorsion” o extorsió sexual és un tema cada cop més recorrent a les xarxes socials. Ningú se’n pot escapar, tampoc les famoses . L’última víctima ha estat Bella Thorne, actriu de la sèrie de Disney Channel “Shake it Up”.

Un hacker la va amenaçar amb publicar unes fotos en les que apareixia semi-despullada. Les fotos eren perquè les veiés una persona especial, però a través d’un hackeig algú va poder aconseguir-les i les va aprofitar per fer-li xantatge.


La seva resposta va ser alta i clara, va decidir acabar amb el joc del hacker publicant ella mateixa les fotos i els missatges al seu compte de Twitter. En el missatge deia: “En les últimes 24 hores m'han fet xantatge amb els meus propis nus [...] Aquesta nit podré dormir millor sabent que he recuperat el meu poder. No pots controlar la meva vida i mai podràs”.

“Que et petin a tu i al poder que creus que tens sobre mi. Escriuré sobre això en el meu proper llibre”, va tuitejar Bella Thorne. Evidentment, ella també assegura que no pot deixar de sentir-se “malament i observada” després del que ha passat.

 
A més, el gener de 2018, Bella Thorne va explicar que va ser víctima d’abusos sexuals “des que té memòria i fins els 14 anys”.

Si mai us trobeu en una situació d'extorsió sexual o similar, és molt important que ho expliqueu a un adult de confiança i que ho denuncieu.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: