8 motius per no perdre't el millor festival d'aquest juny

per Redacció, el 18 de juny de 2019 a les 19:00
Les classes són a punt d'acabar-se i segur que teniu ganes de celebrar-ho. És per això que us proposem un molt bon pla: el SHARE Festival, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Els artistes que hi actuaran són top i a sobre ajudareu els altres: el SHARE contribueix a causes en favor dels drets humans, la igualtat de gènere i l'educació infantil, entre moltes altres!

I això no és tot, si realitzeu tres accions solidàries a través de la seva app o web, podeu aconseguir un 2x1 en les entrades. Fer-ho és gratuït i no trigareu ni 5 minuts. En aquest link trobareu les indicacions que heu de seguir. Afanyeu-vos perquè les entrades estan a punt d'acabar-se!

I qui hi actua? Doncs com hem dit, 8 artistes que estan arrasant: Becky G, C.Tangana, Lola Indigo, Alfred García, Nil Moliner, Carlos Sadness, Rayden i Don Patricio. Us deixem amb algunes dades sobre ells que potser no sabíeu i que encara us faran venir més ganes d'anar al SHARE Festival. 

 

 
Arxivat a:
OCI, Share Festival, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: