9 llibres per llegir aquest estiu

per Redacció, el 23 de juny de 2019 a les 10:00
Arriben les vacances i tindreu més temps lliure. Si el voleu aprofitar per començar algun llibre nou, us portem unes quantes recomanacions. N'heu llegit algun? Amb quin us quedeu?

 


Versió sense playbuzz

El nou manual d'Adolescents.cat
En aquesta nova versió del Manual hi trobareu consells i trucs renovats, però també s'han inclòs temes que ja sortien en l'edició anterior i que continuen sent els que més interessen als adolescents, com l'amor i l'amistat.

Mil nits sense tu
Aquest llibre de Federico Moccia és la segona part d'Aquesta nit digues que m'estimes, una història d'amor que va deixar els lectors intrigats quan la Sofia va marxar a Rússia a buscar una segona oportunitat per viure la seva passió per la música. Prenent aquesta decisió, deixava enrere els seus dos grans amors, Andrea, el seu marit, i Tancredi. En aquesta nova entrega la Sofia torna a Itàlia convertida en una gran pianista, i ho fa per posar ordre a la seva relació amb l'Andrea.

El bestiari de l'Axlin (Guardians de la Ciutadella 1)
En aquest llibre fantàstic Laura Gallego ens transporta al món de l'Axlin, un racó plagat de monstres. Alguns ataquen als viatgers en els camins, d'altres assetgen els pobles fins que les arrasen completament i d'altres entren a les cases de nit per endur-se els nens mentre dormen...

Tot el que vam ser
Si us agrada la poesia, aquest llibre d'Alberto Villareal és una molt bona aposta. En l'obra l'autor ens parla de l'amor, dels seus moments més dolços i també dels més foscos.

Estàs bé quan ets tu
Aquest llibre del compte d'Intstagram @Blanchoak vol inspirar els seus lectors amb textos plens d'energia i d'idees per complir els seus objectius.

La veu d'Amunet
Aquesta primera i apassionant novel·la juvenil de Victória Álvarez està ambientada en l'Antic Egipte i narra la història de la petita Amunet, la qual des que té ús de raó ha estat capaç de comunicar-se amb els animals. La seva vida, però, fa un gir inesperat quan els sacerdots d'Amón descobreixen el seu do...

Jo Simon Homo Sapiens

El llibre de Becky Albertalli està tornant a tenir molt èxit després que el 2018 s'estrenés una pel·lícula basada en el seu text: Con amor Simon. L'obra narra la història d'un jove de 16 anys que no s'atreveix a revelar la seva homosexualitat. Un dia, però, un dels seus correus electrònics arriba a la persona equivocada i a partir d'aquí la seva vida canvia.

Marfil (Vol1. Enfrontats)
Mercedes Ron ens presenta la Marfil, una noia de 20 anys que viu a Nova York. La seva vida, però, no és tan idí·lica com sembla: fa uns dies va ser segrestada mentre passejava per Central Park. Malgrat ser alliberada, tot ha canviat per a ella: la seva vida no és la mateixa, sobretot perquè ara mai està sola: sempre l'acompanya Sebastian Moore, el seu guardaespatlles.

La noia invisible
En aquest llibre Blue Jeans ens explica la història de l'Aurora Ríos, una noia que és invisible per a gairebé tothom. Els esdeveniments del passat han fet que s'aïlli del món i que amb prou fes es relacioni. Als seus disset anys no té amics i està farta que la gent del poble parlin a la seva esquena. Una nit de maig la seva mare no la troba a casa quan torna de la feina. No és l'habitual. L'Aurora apareix morta l'endemà al matí al vestuari del seu institut, el Rubén Darío. Té un cop al cap, i al costat del cos hi han deixat una brúixola. Qui és el responsable d'aquest terrible esdeveniment?
 
Arxivat a:
CULTURA, llibres
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: