Així serà el festival d'OT on tu també pots participar

per Adolescents.cat, el 19 de juny de 2019 a les 11:27
Operación Triunfo ja no és només un programa televisiu, sinó que és tota una experiència que concursants i públic viuen en moltes plataformes diferents: televisió, xarxes socials, concerts…

Ara l’organització d’OT ha inaugurat el primer festival de música d’Operación Triunfo, l’anomenat #OTFest. No és un festival de concerts en directe, sinó que és una acció digital en la que tothom pot participar a les xarxes socials amb l’etiqueta #OTFest. I el millor de tot? Que pots aconseguir un accés directe per les proves de la propera edició i formar part de l’esdeveniment musical de l’estiu on actuaran artistes d’OT juntament als nous aspirants.

 
Com pots participar?


Primer de tot has de ser MAJOR D'EDAT, sinó no pots participar.

Has de gravar un vídeo interpretant alguna cançó (en solitari) amb un tema de les edicions d’OT2017 o OT2018 utilitzant les bases musicals que trobaràs al Canal de Youtube d’Operación Triunfo i publicar-ho a Twitter amb l’etiqueta #OTFest. Els vídeos seleccionats es publicaran al canal de Youtube d’OT.

Pots enviar tots els vídeos que vulguis amb la condició que durin mínim 2 minuts i màxim 2 minuts i 20 segons. Tens temps fins el dilluns 15 de juliol a les 16h.

Els participants escollits per l’equip de càsting, liderat per Noemí Galera, aconseguiran un passi directe per la Fase 1 del càsting de la propera edició d’Operación Triunfo, així quan vagin al càsting presencial no s’hauran d’esperar a la cua general.

#OTFest
Aquesta acció digital acabarà amb el concert OTFest en el que cantaran concursants d’OT i una selecció dels participants que hagin aconseguit que el seu vídeo estigui publicat a Youtube. El concert es podrà seguir per streaming.



El grup de música Arnau Griso visita AdolescentsiCat. Arnau Blanch i Eric Griso van començar a penjar vídeos musicals a Internet, però han canviat la seva habitació per sales com Razzmatazz. Parlem dels seus inicis i del seu nou single, que ens presenten en exclusiva.Com sempre, els farem respondre l'interrogatori íntim i els farem superar les proves del programa!  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: