5 dades sobre el català i Internet que et sorprendran

per Redacció, el 22 de juny de 2019 a les 10:00
Et consideres un expert/a de la llengua catalana? Creus que ho saps gairebé tot sobre la situació del català? Doncs ara et pots posar a prova amb el test de Plataforma per la Llengua. Es tracta d'un joc que l'entitat ha creat a partir de l'Informecat 2019, un document que recull dades significatives sobre la salut de la nostra llengua, com les que podeu trobar més avall.

Ah, i això no és tot! Si fas el test i encertes les preguntes, entraràs en el sorteig d'entrades dobles per al Canet Rock 2019! Què, ja tens ganes de fer-lo oi? El pots trobar AQUÍ.

Abans que t'hi posis, però, et volem deixar amb algunes dades curioses de l'Informecat 2019 sobre el català i Internet. Vota la que més t'hagi sorprès!


 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: