La critica per anar vestida així i el que passa després encara us indignarà més

per Redacció, el 20 de juny de 2019 a les 11:45
Un 49,9% de les dones ha patit assetjament sexual, segons dades de l'Enquesta de Violència Masclista de 2016. Els comentaris obscens, les mirades intimatòries, els tocaments no volguts....són només algunes de les moltes violències a les quals les dones s'han d'enfrontar de manera quotidiana.

Unes violències directament relacionades amb la societat masclista en la qual, malauradament, encara vivim. Una societat que continua tractant les dones com objectes i sexualitzant la seva imatge.

Precisament això és el que ha volgut denunciar l'usuari de Twitter @sawyer explicant la desagradable situació que va presenciar fa uns dies a la feina.

Tot va començar quan un dels responsables de l'empresa on treballa va deixar anar: "No entenc per què les dones es queixen de com les tracten quan fan coses com aquestes". "Com quines?", li va replicar ell. Acte seguit el seu company li va mostrar la foto d'una noia a la xarxa social Linkedin. La jove anava vestida amb una samarreta bàsica de tires de color gris i somreia a càmera. 

 

El @sawyer no veia res estrany a la foto, així que va tornar a preguntar al seu cap què estava criticant exactament. La seva resposta? "Que es faci fotos com si fos una pu**". 

I això no és tot, l'home també va "justificar" que les noies que es vestien de manera "provocativa" fossin assetjades, amb comentaris de l'estil: "Què s'esperen anant així?".

El @sawyer ha volgut compartir aquesta conversa per tal de denunciar els comportaments masclistes i per fer obrir els ulls a totes aquelles persones que encara neguen aquesta realitat. És per això que el seu últim tuit ha estat: "Homes, no troneu a preguntar més a les dones per què tenen por". 

PODEU LLEGIR LA CONVERSA QUE VA PUBLICAR EN AQUEST FIL DE TWITTER
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: