Molt poca gent coneix aquesta sortida professional i creiem que t'encantarà

per Redacció, el 22 de juny de 2019 a les 10:00
T'has plantejat alguna vegada estudiar perruqueria? Creus que coneixes bé aquest sector? Moltes vegades quan parlem de perruqueria pensem només en tallar, tenyir, pentinar...però aquest àmbit ofereix moltes més possibilitats laborals. I és que els professionals d'aquest món, també s'han d'especialitzar en diverses àrees com maquillatge, fotografia, moda, estilisme o disseny.

Una sortida professional que potser no coneixies i que segurament t'encantarà és la preparació de shootings. Molta gent no ho sap, però en la majoria d'ocasions, els i les perruqueres són els encarregats de realitzar aquesta feina, la qual els permet expressar al màxim la seva creativitat, ja sigui en catàlegs, editorials de moda, campanyes publicitàries...

I quins aspectes es tenen compte a l'hora de preparar shootings? Doncs el maquillatge és una part molt important, ja que ha de concordar amb el pentinat. És per això, que primer cal centrar-se en els cabells i després decidir l'estilisme.
 

També és imprescindible triar bé l'espai. Si es farà en un estudi, si s'utilitzarà o no un fons negre o blanc, si es realitzarà a l'aire lliure o en un establiment...S'ha de pensar molt bé el lloc, ja que és un factor que influeix de manera directa en el missatge que volem transmetre.

És per tot això que la formació de perruqueria també inclou l'especialització en maquillatge, fotografia, moda i estilisme.

Si t'agradaria convertir-te en un professional d'aquest sector, pots formar-te a Thuya Escuela amb el seu Grau Superior en Estilisme i Direcció de Perruqueria o el Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar. Si vols més informació sobre els seus cursos, pots omplir, sense cap compromís, el formulari que trobaràs més avall. 

  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: