Logotip de Adolescents.cat

7 tendències dels 80 que es tornen a portar: quina t'agrada més?

per Redacció, el 21 de juny de 2019 a les 12:04
La Vida Sense la Sara Amat serà una de les pel·lícules adolescents d'aquest estiu. A més, tindrà uns actors molt especials: els nostres protagonistes de converses!

Nosaltres ens vam colar a la gravació i us podem dir que el vestuari és una part molt important d'aquest film, ambientat als anys 80. En el vídeo de més avall, podeu veure com és la zona d'indumentària del rodatge.


 


Com que actualment molta de la nostra roba està inspirada en la moda d'aquella època hem pensat que estaria bé fer un rànquing amb tendències dels 80 que es tornen a portar. Quin us agrada més?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: