El Canet Rock, primer festival a signar el protocol contra la violència sexual en l'oci

per Redacció, el 21 de juny de 2019 a les 14:58
El Canet Rock s'ha convertit aquest divendres en el primer festival en signar el Protocol contra les violències sexuals en entorns d'oci, que es va presentar a finals de gener. El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha destacat que en aquesta "batalla" cal la implicació de "tots els agents" i "sobretot que la societat deixi de normalitzar el que abans era tocar el cul i fer una gracieta", ha exposat.

El lema de la campanya que properament es portarà als Ferrocarrils de la Generalitat i als trens de Renfe és 'No en passem ni una', perquè "no volem que es redueixi sinó que desaparegui", ha afegit la consellera de Presidència, Meritxell Budó. Centenars d'ajuntaments han mostrat interès i fins ara s'han format els 800 nous agents policials, més de 600 comandaments intermedis dels Mossos d'Esquadra, 600 treballadors del sector de l'oci i 500 persones d'altres àmbits arreu del territori català.


La directora del Festival Canet Rock, Gemma Recoder, ha dit que les violències sexuals van arribar a estar "tant normalitzades" que Joan Manuel Serrat va fer la cançó 'Menuda'. En aquest punt, ha cantat el fragment "pensa en mi, quan t'arrambin en el metro al matí". "Esperem que cap artista no s'hagi de fer una altra cançó perquè ja no sigui normal", ha manifestat Recoder, que s'ha mostrat convençuda que "la nostra societat està canviant, tenim molt a fer, tots tenim la obligació d'acabar amb aquestes accions terribles que ens han fet patir tant i encara fan patir". 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: