Horòscop del cap de setmana: 22 i 23 de juny [Especial revetlla]

per Adolescents.cat, el 22 de juny de 2019 a les 11:37
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries: La Lluna potencia la teva màgia i magnetisme. Sobretot a partir d'aquest dissabte, sentiràs que una onada de vitalitat i energia inunda la teva vida i tot el que facis avui serà motiu d'alegria i plaer. Aprofita el teu enorme poder de seducció per viure històries boniques de recordar... però no deixis de banda les grans amistats, són el millor tresor que tens, Àries!

Taure: Aquest cap de setmana tindràs una seducció especial i pots despertar l'amor en algú que només consideraves amic. La nit de la revetlla l'amistat i l'amor lluitaran amb força en el teu interior per guanyar la batalla, fes cas a la teva brillant intuïció, Taure. El color blanc et portarà sort.

Bessons: Aquest cap de setmana pot arribar a la teva vida algun repte que et faci respecte i vertigen, però si hi poses tota la teva energia, en sortiràs guanyador. No ho dubtis. Ah! Hi ha algú de signe Àries que aquesta nit en especial, no deixarà de pensar en tu i probablement agafi les forces suficients per fer-te arribar un missatge especial.

Cranc: Fa dies que esperes el moment? Avui és un bon dia per dir-li tot allò que sents al seu costat! Si ets un Cranc sense aquests dubtes, en general viuràs moments molt TOP per recordar, sobretot amb signes d'aigua, Escorpí i Peixos. Posa't alguna peça, ni que sigui un cordó al canell, de color vermell. 

Lleó: Allibera't de càrregues i responsabilitats, i gaudeix d'aquest cap de setmana en què t'esperen sorpreses meravelloses, sobretot en l'amor. La Lluna pot portar-te la solució a aquest tema que et preocupa, mira-la fixament la nit de la revetlla i demana-li el teu desig. Creu en tu, la teva força interior pot amb tot!

Verge: Aquest cap de setmana hi pot haver tensions en el teu entorn, però actuaràs de manera encertada. Intenta posar-te al lloc dels altres! Viuràs moments de complicitat amb algú molt especial per a tu. La lletra d'una cançó et donarà moltes pistes per aclarir els teus sentiments. El color blau t'ajudarà.

Balança: Estigues tranquil i podràs resoldre un assumpte que no et deixa dormir. La solució arribarà quan menys l'esperis. Sobretot, aquest cap de setmana necessites divertir-te, és important! I si vols que algú es fixi en tu, ara és el moment. No dubtis i no tinguis por. Sentiràs una atracció molt especial per un altre signe d'aire com tu, Aquari o Bessons. 

Escorpí: Estàs en fase de renovació interior Escorpí, segueix així, deixant enrere tot allò que et fa mal! Tindràs força i empenta per enfrontar-te als reptes i resoldre aquests assumptes pendents que encara t'aclaparen una mica. La sort et somriu en l'amor aquest dissabte, estigues atent i gaudeix-ne! Posa't alguna peça de color lila, et donarà bones energies.

Sagitari: La Lluna en el teu signe potència el teu optimisme i sabràs defensar bé un problema que t'inquieta, prenent les solucions oportunes. No perdis de vista els teus somnis perquè estàs a punt de fer-los realitat. Fixa't en tots els detalls d'aquesta nit perquè les vacances seran una època molt activa per a tu, amorosament parlant!

Capricorn: La teva espontaneïtat i romanticisme fascinaran a tots els que tens al voltant. Aquest cap de setmana tens una pau interior que et fa brillar especialment! Si tens parella, pensarà que vol estar amb tu per sempre. Si ets una ànima sola, no et preocupis, aquesta persona especial encara està per arribar, però quan la coneguis, serà fantàstic! Aprofita la revetlla i gaudeix molt dels teus amics.

Aquari: Cal que aquest cap de setmana, estiguis especialment atent, Aquari! No has de mirar molt lluny, l'amor pot sorgir amb algú que mai t'havies imaginat i en el teu cercle més proper d'amics! Intenta buscar moments especials amb la família, hi ha algú que necessita molt que l'abracis. El vermell i el taronja són colors que et portaran sort.

Peixos: Aquest cap de setmana pots fer realitat una cosa que fa temps que desitges, i és que estaràs tan atractiu i sensual que ningú et negarà res. Notaràs una connexió especial amb algú Àries, t'hi sentiràs bé perquè és una persona independent, entusiasta, valenta i oberta com tu. T'espera en general un estiu apassionant que començarà a dibuixar-se en la màgica Nit de Sant Joan.
 
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: