Per què tothom està comentant aquesta foto d'un ex concursant d'OT? Fliparàs

per Adolescents.cat, el 25 de juny de 2019 a les 09:59
Segurament moltes vegades heu vist la típica “photo finish” del final dels concerts en què es veuen els artistes en primer pla sobre l’escenari i el públic de fons. Doncs bé, això és el que va fer en Roi Méndez, ex concursant d’OT, després del seu últim concert.

Fins aquí tot sembla normal, però el que va detectar molta gent és que hi havia alguna cosa estranya a la foto. Sembla ser que en Roi no va aconseguir omplir el concert a Torrejón i, per tant, va decidir retocar la foto amb Photoshop perquè semblés que estava més ple.


Una usuària de twitter es va adonar que el públic estava repetit fins a cinc vegades:
 

Molta gent ha aprofitat per riure i fer memes, inclús el mateix Roi ha fet bromes amb la imatge i ha penjat vàries fotos editades amb Photoshop:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias Bilbao, gracias San Mamés! 📸@zakarywalters

Una publicación compartida de Roi Méndez (@roimendez) el


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: