Comprova si WhatsApp deixarà de funcionar al teu mòbil aquest juliol

per Adolescents.cat, el 26 de juny de 2019 a les 10:24
Sabies que aquest any WhatsApp va fer 10 anys? Aquesta aplicació ha canviat molt des dels seus inicis i sembla ser que seguirà canviant, ja que es van introduint nous canvis.

Alguns dels propers canvis són el mode vacances, que permetrà desconnectar de la feina un cop hem plegat; el mode silenci; o l’esperat mode fosc, amb el que es podrà passar del blanc tradicional de WhatsApp al negre per compensar la llum que emeten les pantalles en entorns amb poca llum.


La mala notícia de tot això és que no tots els mòbils podran suportar aquestes novetats, de fet ja hi ha mòbils que s’han anat quedant sense servei de WhatsApp des de finals de 2016. Ara hi ha un altre mòbil que se suma a la llista dels qui no suportaran aquesta xarxa social: tots els mòbils amb sistema operatiu Windows Phone. De fet, si tens aquest mòbil és probable que t’hagi aparegut el següent missatge: “A partir del 31 de desembre de 2019 no podràs seguir utilitzant WhatsApp en cap dispositiu amb sistema operatiu Windows Phone, i és possible que l’aplicació ja no estigui disponible a Microsoft Store des de l’1 de juliol de 2019”.

Si tens un d’aquests mòbils només tens dues opcions: o comprar-te’n un de nou o buscar altres plataformes de missatgeria com Facebook Messenger o Telegram.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: