Logotip de Adolescents.cat

Així sona el nou single de Miki Núñez

per Redacció, el 28 de juny de 2019 a les 09:41
Miki Núñez presenta Celébrate, el primer avançament del que serà el seu àlbum debut previst per a la propera tardor. Un single enèrgic i d'esperit positiu carregat de ritmes ballables i estiuencs.

Després del seu pas per Operación Triunfo i ser l'elegit per anar al Festival d'Eurovisió celebrat el passat mes de maig a Tel Aviv, Miki Núñez es va guanyar la simpatia de públic i crítica amb la seva entrega.

Després d'haver treballat junts en la producció de La Venda, Roger Rodés és de nou l'encarregat de la producció d'aquest primer senzill construint a poc a poc un so fidel a l'estil propi de Miki Núñez.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: