Billie Eilish ha estat víctima d'una de les coses que li feien més por

per Adolescents.cat, el 28 de juny de 2019 a les 12:02
Billie Eilish no només és coneguda per la seva música, sinó també pel seu estil tan característic a l’hora de vestir. De fet, en algun moment l’artista ha explicat que no només porta roba ampla perquè li agrada, sinó també per no ser jutjada pel seu cos i per impedir ser sexualitzada.

En un anunci de Calvin Klein, la cantant de només 17 anys va dir que “no vol que tothom ho sàpiga tot sobre ella”. “Per això porto peces de roba amples. Ningú pot opinar perquè no han vist què hi ha sota, saps? Ningú pot dir ‘està molt prima’, ‘no ho està’, ‘té el cul pla’ o ‘el té gordo’. Ningú pot dir res perquè no ho saben”, diu en el vídeo.


Però ni així ha pogut evitar ser sexualitzada. En la seva última i recent aparició pública, anava amb una samarreta de tires ajustada sota una de les seves típiques dessuadores oversize. Això ha sigut suficient perquè hi comencessin a haver comentaris a les xarxes comentant els seus pits i sexualitzant-la, com el que veieu a continuació:
 

Per sort, també ha rebut missatges de suport i empatia:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: