Logotip de Adolescents.cat

Sis joves s'enfronten a entre 10 i 19 anys de presó per violar una noia de 14 anys a Manresa

per Pere Fontanals, el 28 de juny de 2019 a les 15:12
L'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el proper dimarts sis joves per haver penetrat vaginalment i bucal una menor de 14 anys en una fàbrica abandonada de Manresa on s'hi havia celebrat una festa no autoritzada, i un setè jove per no haver-ho impedit "tot i que podia haver-ho fet".

La Fiscalia demana per als sis acusats principals penes que oscil·len entre els 10 i els 12 anys de presó per abús sexual, tot i que considera provat que tots ells van penetrar la noia vaginalment i dos d'ells també oralment. A banda, un dels inculpats també s'enfronta a set anys i mig de presó més per tres delictes d'obstrucció a la justícia.


La demanda de Fiscalia inclou una indemnització a la menor de 15.000 euros que s'hauran de pagar conjuntament i solidària per part dels sis acusats principals, i el pagament de les costes judicials. Així mateix també se'ls dicta una ordre d'allunyament respecte la víctima.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: