L'anunci viral que mostra pèl púbic femení i que has de veure

per Adolescents.cat, el 1 de juliol de 2019 a les 08:43
Pensa en els anuncis de depilació femenina que has anat veient fins ara. En quants d’aquests anuncis es veien pèls? En cap, i això no té cap sentit. Sempre ha estat molt mal vist que les noies vagin peludes i que mostrin el pèl cultural, fins i tot en anuncis de depilació.

Per sort, tot això està començant a canviar. Cada cop hi ha més noies i dones que s’atreveixen a mostrar el seu pèl corporal i, per fi, una marca de fulles per a la depilació femenina s’ha atrevit a mostrar la realitat i reivindicar-la!

Es tracta de la marca Billie, que ven productes per depilar-te (si vols, clar). I aquest és el seu lema. En el seu últim anunci apareixen noies mostrant pèls públics i a les aixelles. La mateixa marca diu: “És de bojos que haguem de fer veure que vivim en un món en el que les dones no tenen pèl en absolut”.
 

Al final de l’anunci es veu l’eslògan: “Així que com vulguis, quan vulguis i on vulguis, si és que vols depilar-te, aquí estarem”. 
 

Ens encanta aquest tipus de publicitat reivindicativa que trenca estereotips! Explica'ns què en penses als comentaris!

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: