L'incendi de l'Ebre, controlat

per Redacció, el 30 de juny de 2019 a les 23:30
Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi que des de dimecres passat afecta diverses poblacions de la Ribera d'Ebre. El cos ha determinat l'hora del control a les 22:26 hores d'aquesta nit de diumenge.
 
Una cinquantena de dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat durant tota la jornada per controlar-lo, després d'aconseguir estabilitzar les flames i el perímetre al 100%. Els mitjans que han participat en les tasques d'extinció -34 vehicles autobomba, dotacions del Grup d'Actuacions Forestals GRAF, vehicles de suport i comandament i 3 helicòpters-, han intensificat les tasques d'extinció al terç superior del flanc dret per poder consolidar tot el perímetre i han remullat la zona per poder donar per controlat el foc.
 
Les condicions meteorològiques han perjudicat les tasques per extingir les revifades, amb temperatures extremes, humitats baixes i vents intensificats de marinada que han bufat reforçats al llarg de tota la tarda. Els efectes no han minvat d'intensitat fins ben entada la nit, on els Bombers l'han pogut controlar.

Una vintena de dotacions dels Bombers han revisat durant la nit el perímetre de l'incendi dper controlar que no hi hagi revifades. Aquest matí es farà el relleu i s'incorporaran tres mitjans aeris per inspeccionar el terreny i vigilar que no hi hagi cap punt calent ni cap fumerola. Es tracta d'un helicòpter i dos avions de vigilància i atac. No volaran tots alhora, sinó que es garantirà que sempre n'hi hagi un d'actiu, han explicat els Bombers a l'ACN.
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: