TEST T'agraden el turisme i la gastronomia? Fes aquest test i et direm quins estudis fan per tu

per Redacció, el 18 de juliol de 2019 a les 10:34
S'apropa un nou curs i potser alguns de vosaltres encara no teniu clar què estudiar. És per això que avui us portem un test que us pot ajudar. L'hem centrat en els cicles relacionats amb el món de la gastronomia, la restauració i el turisme. Tots ells tenen molta sortida laboral i els seus alumnes troben feina poc després de finalitzar-los. Quin resultat us ha sortit el test?

 


Si t'agradaria cursar alguns d'aquests cicles, ho pots fer al Campus CETT-UB, un centre internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia únic. Per saber més sobre la seva oferta, pots omplir el formulari que trobaràs més avall sense cap compromís.
 
 
 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, CETT, turisme
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: