Paula Gonu confessa a «La Resistencia» quants diners té i quants cops ha follat en l'últim mes

per Redacció, el 3 de juliol de 2019 a les 13:30
Paula Gonu ha estat l'última convidada de la Resistencia, el popular programa de Movistar+ presentat per David Broncano.

Durant l'entrevista, la influencer ha revelat alguns dels seus somnis, com que li encantaria conèixer Daddy Yankee, i també ha recordat la seva època universitària, durant la qual va combinar els seus estudis en publicitat amb la seva feina com a hostessa en esdeveniments.


Aquestes, però, no han estat les úniques confessions que ha fet. Paula Gonu també s'ha atrevit a contestar les dues preguntes típiques del programa: "quants diners tens?" i "quants cops has follat en l'últim mes?".

Pel que fa als diners, la catalana ha assegurat que té entre 500.000 i 1 milió d'euros. Ara bé, a l'hora de contestar la pregunta sobre el sexe, ha volgut donar més detalls.


La influencer ha assegurat que no havia tingut relacions sexuals durant el mes de juny fins que li van confirmar que aniria al programa. Va ser llavors quan va decidir que s'hi havien de posar per tal de "quadrar" les coses. I així va ser: en una setmana ella i la seva parella ho van fer 12 vegades.

A hores d'ara l'entrevista, que us deixem a sota, ja porta 390.000 reproduccions i més de 1.400 comentaris.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: