No et funcionen bé WhatsApp i Instagram? Aquest és el motiu

per Redacció, el 3 de juliol de 2019 a les 17:46
WhatsApp, Facebook i Instagram, les tres grans xarxes socials del grup de Facebook, estant patint alguns problemes en el seu funcionament. Segons han indicat usuaris d'arreu del món, les aplicacions més populars del grup que lidera Mark Zuckerberg han deixat de funcionar massivament en diversos indrets del planeta aquest dimecres a primera hora de la tarda.

L'aplicació de missatgeria instantània registra problemes a l'hora d'enviar imatges. En el cas d'Instagram i Facebook, els problemes són a l'hora de publicar i visualitzar imatges a les històries i als mateixos perfils.


Les incidències han començat a produir-se al voltant de les quatre de la tarda (hora catalana), segons recull el portal especialitzat Downdetector. Les zones més afectades són Europa occidental -en especial, el sud de Gran Bretanya i l'eix del Rin- i la costa oocidental dels Estats Units en el cas d'Instagram, mentre que en el cas de Whatsapp és l'Amèrica Llatina la que es veu més afectada. En el cas de Facebook, les zones afectades són les mateixes que Instagram.
 

Abast de les incidències a Instagram Foto: Downdetector

Abast de les incidències a WhatsApp Foto: Downdetector

 

Abast de les incidències a Facebook Foto: Downdetector


Diversos internautes s'han pres la caiguda de les plataformes amb humor i ho han compartit a través de Twitter, la xarxa social que no s'ha vist afectada. 
 
 
 
 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: