7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 7 de juliol de 2019 a les 13:03
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Ja fa uns mesos que m'agrades. Fa molt que em vaig adonar que era bisexual. Vas al meu insti (FEDAC-Sant Narcís) però fas 4t d'ESO i jo 2n d'ESO i d'aquí poc et gradues. Estic molt pillada de tu. Tens els cabells llargs, ulls marrons, ets molt guapa, tens un somriure que no me'l trec de sobre, ets molt simpàtica i balles molt bé. Hi ha algunes miradetes. No sé si llegeixes adolescents.cat, però si ho llegeixes: m'agrades molt. Espero que ho publiquin. (No sé si ets bisexual, lesbi o hetero).

Noia, 15 anys
Em vaig fixar amb tu ja fa uns anys, però tenies novia. Pensava que series com una persona impossible per mi, però des que vam parlar per primer cop que no paro de pensar amb tu. No sé què fer... La veritat és que els meus amics ja no saben ni com ajudar-me. És que és veure’t i apareix el meu somriure, el pols se m’accelera i em torno tonta. Molta gent m’ha dit que passi de tu, però és que de veritat que no puc.

Noi, 21 anys
No sé si mires o no adolescents.cat, la veritat és que no sé gaire de tu encara. Però sé que és veure't o pensar en tu, i sentir una cosa per dins que mai abans havia sentit. No sé què és però m'omple de vida. No sé si tindré la sort de seguir-te coneixent, però t'asseguro que ho donaré tot per tu, perquè encara que no te n’adonis, a mi m'ho estàs donant tot. Ets el somriure del meu dia a dia, fins i tot quan estic malament.

Noi, 15 anys
Et conec de vista. Ens vam veure fent surf a la platja de Balmins a Sitges. Venia una onada gran i com que no podia passar-la, vaig deixar la taula i tu estaves darrere. Després vaig sortir una estona per descansar i quan vaig tornar a entrar i et vaig veure, em vas dir que gairebé t’havia donat un cop. Jo et vaig demanar perdó. Ets guapíssima i no puc deixar de pensar en tu. Digues alguna cosa als comentaris si ets tu. Espero que ens tornem a veure.

Noia, 14 anys
Anem juntes a teatre i no sé si llegiràs això. En l'obra de teatre fem el mateix personatge, i això ha fet que ens féssim molt més. Quan et veig sento que el cor se’m para. Ets molt adorable!
Hi ha dies que sento que som amigues, però n’hi ha d’altres que tinc la sensació que et molo. I aquells dies... bufffff! No em llenço a fer-te un petó perquè no m'atreveixo, però si et sents identificada i sents el mateix que jo, no dubtis a fer-me un petó!

Noia, 14 anys
Tens els cabells marrons uns ulls color avellana amb una mirada indesxifrable. No et puc treure del cap i ho he intentat molts cops, ja que sé que no sents el mateix. Però és que hi ha vegades en què em sembla que sí. Fa massa que no ens veiem però aquest estiu penso saber què sents per mi.

Noi, 13 anys
Dubto que ho llegeixis però igualment ho dic. Fa un any que vam començar a sortir, de primeres jo no ho sentia del tot però, vaig acabar pilladíssim. La qüestió és que et vaig fer mal, fa un temps vaig intentar tornar però tu no vas voler. Encara estic enamorat. Si et sents identificada envia’m un 11 al whats.





La fotògrafa Marta Mas, visita AdolescentsiCat. Ens explicarà si ha estat molt difícil fer-se un lloc i com diferenciar-te en un món tan competitiu com el de la fotografia. Carlos Cuevas i altres actors catalans ja formen part del seu book.
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: