El Miki Núñez ens ha explicat en exclusiva aquestes novetats!

per Redacció, el 5 de juliol de 2019 a les 10:57
El primer disc de Miki Núñez sortirà el setembre, inclourà 13 cançons i 2 d'elles seran en català. Així ens ho va avançar ell mateix en l'entrevista que li vam fer aquest dijous a Adolescents iCat.

Com ja us vam explicar, ahir vam gravar el programa al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en l'acte d'inauguració del #GrecJove.


Els que ens vau venir a veure, ja sabeu totes les novetats i curiositats que ens va explicar el Miki. Els que no vau poder-hi ser, podreu veure l'entrevista sencera aquest diumenge, a partir de les 21.00, al canal de YouTube d'Adolescents iCat. Així que estigueu molt atents.
Arxivat a:
CULTURA, Miki Núñez, OT
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: