CanetRock 2019: màgia, energia i reivindicació en una sisena edició molt esperada

per Elvira Vilardell, el 7 de juliol de 2019 a les 06:00
Feia mesos que les entrades pel Canet Rock estaven exhaurides i s'ha notat: les ganes de festival i festa han estat protagonistes des de primera hora de la tarda fins que ha sortit el sol. Abans que obrissin les portes, desenes de persones ja s'esperaven prop de l'entrada per ser els primers en entrar al Pla d'en Sala, l'espai que des de fa anys acull el Canet Rock.

 

I és que des que el festival va tornar a obrir portes el 2014 que no ha parat de guanyar seguidors. Una mostra de la seva popularitat és que aquest 2019 les més de 20.000 entrades disponibles es van esgotar quatre mesos abans del gran dia.

La clau del seu èxit? "Els grups que actuen", "l'ambient", i les "més de 10 hores seguides de festa", segons ens comenten algun dels assistents a l'edició d'aquest 2019.


Sigui com sigui, el que està clar és que el Canet Rock ha fet gaudir milers de persones un any més de la música en català.
 

Festa i reivindicació 

Les encarregades d'obrir el Canet d'aquest 2019 han estat Roba Estesa. El grup s'ha estrenat per primer cop en aquest festival amb el seu particular rock-folck festiu. A elles les han seguit la Suu i la Ju, que han omplert l'escenari amb la seva gran veu i força.

Després ha estat el torn de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, els mítics Elèctrica Dharma i l'imprescindible JM Mainat. Tres actuacions plenes d'energia i reivindicació que han fet saltar el públic.

Un dels moments més màgics de la nit ha arribat amb l'actuació de Buhos i el seu Volcans. Els milers d'assistents han cantat a una sola veu la tornada d'una cançó que ja s'ha convertit gairebé en un himne.
 

La festa ha seguit amb Els Pets, La Casa Azul, els Catarres i Oques Grasses, que no s'han oblidat cap dels seus hits. Des de la Revolución Sexual, passant per In the night, fins a Vull estar amb tu. A més, hi ha hagut sorpresa inclosa: El Long Li Xue s'ha enfilat a l'escenari vestit de plàtan per ballar el hit d'Oques Grasses i tancar una actuació immillorable. 
 
La Pegatina, Zoo i Itaca band han aconseguit que tothom seguís dempeus amb els seus temes encomanadissos fins que ha estat el torn de Doctor Prats. Aquest any el grup del Vallès ha estat qui ha posat la banda sonora a la sortida del sol. "Mira com la nit avui s'encén i el crit de la nostra gent, una sola veu que esclata", una cançó perfecta per definir un dels moments més inoblidables del festival. 
 
  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: