La confessió d'un profe de campaments que s'ha fet viral, t'ha passat algun cop?

per Adolescents.cat, el 8 de juliol de 2019 a les 08:51
Aquests dies molts i moltes de vosaltres esteu en casals d’estiu, colònies, campaments... I és que sempre és un dels millors plans de l’estiu!

En Daniel, un professor d’anglès en uns campaments, s’ha fet viral amb un vídeo en el que confessa als seus alumnes que en realitat és espanyol com ells. 


Els va estar enganyant fins l’últim dia de classe, i és que el seu anglès perfecte feia molt difícil d’endevinar d’on era realment.

De fet, hi ha molts i moltes profes d’anglès que fan servir el recurs de fer veure que són estrangers per evitar que els alumnes els parlin en català o castellà, però fins ara no havíem vist cap vídeo com aquest:

 
Algun professor/a d'anglès t'ha colat aquesta mentida algun cop? Explica'ns-ho als comentaris!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: