Logotip de Adolescents.cat

Descobreix on celebrarem una gran festa eivissenca

per Redacció, el 8 de juliol de 2019 a les 09:16
El proper dissabte 13 de juliol arriba la festa eivissenca a Vallirana. Serà de 00.00h de la nit a 03.00 de la matinada al Parc de les Sedes.

Aquesta festa se celebra cada any per donar l'enhorabona als joves de la zona que fan 18 anys i aquest any, la gent d'Adolescents.cat tenim la sort de ser-hi i poder gaudir una gran nit amb molts de vosaltres!


Durant la nit els DJs Arnau Molet i Roger Carandell que s'encarregaran de punxar tota la música del moment. Vindrem carregats de confeti, globus gegants, samarretes d'Adolescents.cat i a més cal dir-vos que no és una festa eivissenca qualsevol, és una especial LED, així que portarem centenars de polseres brillants per tots!

El proper 13 de juliol viurem una nit per recordar, no hi pots faltar! Si ets de Vallirana o voltants, el dissabte 13 a la nit, vine a la gran festa eivissenca especial led party!


Dia: dissabte 13 de juliol
Hora: 00.00h - 03.00h
Lloc: Parc de les Sedes de Vallirana
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: