Aquestes fotos augmenten els rumors sobre una possible relació entre aquests dos famosos

per Redacció, el 8 de juliol de 2019 a les 11:47
Unes imatges publicades aquest 4 de juliol han fet augmentar els rumors sobre una possible relació entre Camila Cabello i Shawn Mendes. Segons informen diversos mitjans nord-americans, les fotografies van ser fetes durant una festa a Los Angeles, als Estats Units.

Tal com podeu veure més avall, en les instantànies els cantants apareixen agafats de la mà i fent-se un petó. Una actitud i uns gestos que ha fet reviure el hashtag ##shawmila.

 
De fet, abans que es publiquessin les fotografies, ja s'havia especulat sobre el fet que els dos artistes fossin parella. La ruptura de Camila Cabello amb el seu nòvio Matthew Hussey, i els comentaris que els cantants es deixen a les xarxes socials, havien fet saltar les alarmes dels fans setmanes enrere.

Sigui com sigui, de moment cap dels dos ha confirmat la relació. De fet, Shawn Mendes va assegurar fa poc que no estava sortint amb la cantant, tot i que són molts els que ho posen en dubte. Vosaltres què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: