3 alumnes i 15 professors: el curiós cas d'aquesta universitat

per Redacció, el 9 de juliol de 2019 a les 10:52
Rafael, Agustín i Verónica. Aquest és el nom dels únics 3 alumnes que han aconseguit superar el grau en Enginyeria en Computació de la Universitat de Màlaga el curs 2018/2019.

Tenint en compte això no és d'estranyar que la imatge de la seva graduació, on només hi apareixen ells 3 i els seus 15 professors, s'hagi fet viral en poques hores. Segons expliquen des de la universitat, aquesta enginyeria és una de les més difícils, i això fa que més de la meitat dels estudiants deixin la carrera després del primer any.


Rafael Hormigo, un dels tres alumnes que ha aconseguit aprovar el grau, reconeix a El País que treure-se'l és molt complicat. De fet, recorda que tot i tenir la millor nota d'accés entre els seus companys, no va passar de l'1 en el seu primer examen a la carrera. "Cal tenir forces per seguir", explica. Coneixíeu algú que hagi fet o estigui fent aquest grau?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: