Què diu de tu la teva foto de perfil a WhatsApp? Descobreix-ho

per Redacció, el 9 de juliol de 2019 a les 12:34
Les fotos de perfil que escolliu per posar al WhatsApp estan relacionades amb la vostra manera de ser. Així ho assegura un estudi fet per la Universitat de Pennsilvània al llarg del 2018. D'acord amb la investigació, aquests són els trets de personalitat associats a cada tipus de foto:


 


Versió sense playbuzz

Fotografia artística: la persona sol aparèixer amb un paisatge de fons o realitzant alguna acció.
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatges acostumen a ser creatives, obertes, romàntiques i amb un estil de vida bohemi: són inquietes i els agrada aprendre coses noves constantment.

Fotografia de detall: sol aparèixer només una part del rostre, com els ulls, o un sol objecte.
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatges tendeixen a ser bastant inestables. El fet de no mostrar-se sol, denota inseguretat i poca confiança en un mateix/a.

Fotografia de ficció: apareix un personatge de ficció d'una sèrie, d'una pel·lícula, etc.
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatges acostumen a ser somiadores i creatives. Això sí, escollir fotografies de ficció també pot ser un símptoma d'incomprensió i de desig de canvi.

Fotografia de cara: la persona mostra el seu rostre i mira directe a la càmera
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatge solen ser sinceres i responsables. Les fotografies d'aquest estil denoten seguretat en un mateix/a i també ordre i disciplina.

Fotografia acompanyat/da: la persona apareix acompanyada de la seva família, parella o amics/gues
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatges acostumen a ser extravertides i resolutives. Això sí, triar aquest estil de fotos també pot ser un senyal de certa dependència emocional: necessiten l'aprovació dels altres per sentir-se bé.

Fotografia d'animals: sol aparèixer una mascota, com ara un gat o un gos
Les persones que solen optar per aquest tipus d'imatges acostumen a ser empàtiques i fidels. La foto d'una mascota denota un caràcter compromès i sensible.
Arxivat a:
ACTUALITAT, foto perfil
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: