Quina emoció negativa et caracteritza segons el teu horòscop?

per Adolescents.cat, el 12 de juliol de 2019 a les 09:45
Els astres no són l'únic que et defineix, evidentment. Però hi ha característiques comunes entre les persones d'un mateix signe de l'horòscop. Quina és l'emoció negativa que et caracteritza segons el teu signe de l'horòscop? 

Tingues en compte que saber el teu ascendent t'ajudarà a entendre-ho! Potser no t'identifiques amb el que diu el teu signe solar però sí amb el que diu el teu ascendent, que és la forma com ens expressem a cap a l'exterior.


 
 



El cantantMiki Núñez visita AdolescentsiCat. El cantant ens ha avançat algunes novetats sobre el seu disc i ens ha revelat algunes curiositats. El Miki no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: