Per què la Rosalía està rebent crítiques tan dures?

per Adolescents.cat, el 10 de juliol de 2019 a les 12:09
Fins ara la Rosalía només estava acostumada a rebre bones crítiques i comentaris d’admiració. Però res és per sempre, per primer cop ha rebut dures crítiques dels seus i les seves fans.

Aquest dilluns la cantant i compositora catalana va penjar dues fotografies seguides d’una anterior del diumenge en les que duia un abric igual però en diferents colors per promocionar el seu concert d’aquella nit en un festival d’Holanda.

I quin és el problema? Que aquest abric és el model Foxy de la firma danesa Saks Potts, que val uns 1.550 euros i que està fet amb pell d’animals. La pàgina web de la marca de roba especifica la composició de l’abric: “el teixit principal està fet 100% amb pell de xai; els ribets 100% amb pell de guineu àrtica; i el folre totalment amb polièster.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦊🧡🔥☢️⛵️🔸✴️🌅🔥 today HOLLAND (Down The Rabbit Hole Fest) Teddy Widder Stageeeeeeeeee 6:45💋

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨🕊/ Millones ardiendo / Cheques en blanco / subiendo pa’ el cielo y no entrando 🕊✨☁️🕊☁️✨✨✨✨

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍧🐹💕💖🏩🌸🍓👛🐹💕💗🍧🌸🎀🍓

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el


Molta gent va escriure comentaris com: “T’importen més els teus looks que portar un animal assassinat perquè tu llueixis”; “segueix pagant per animals morts, que divina et deus sentir; “Rosalía no utilitzis els teus abrics de pell que em caus”; “De quants animals morts estàs presumint a la teva foto? Lamentable...”; i molts més!

Per ara la Rosalía no ha dit res al respecte, però pot ser que ho faci en algun moment. I vosaltres, què en penseu?

 




El cantantMiki Núñez visita AdolescentsiCat. El cantant ens ha avançat algunes novetats sobre el seu disc i ens ha revelat algunes curiositats. El Miki no s'escapa dels jocs que li tenim preparats ni de respondre TOTES les preguntes del nostre temut interrogatori íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: