La família de Cameron Boyce confirma com va morir l'actor

per Redacció, el 11 de juliol de 2019 a les 10:30
La família de Cameron Boyce va explicar aquest dimecres a la nit que l'actor havia mort a causa d'un atac d'epilèpsia. Les declaracions dels seus pares arriben després que alguns mitjans publiquessin informacions diverses sobre les possibles causes de la mort de l'artista.

Boyce era uns dels artistes més coneguts de Disney Channel gràcies als seus papers a la sèrie Jessie, on interpretava Luke Ross, i a les pel·lícules "Mirrors", i "Descendants".


Aquests últims anys l'actor s'havia involucrat en diverses activitats benèfiques. El mes de març passat, va ser premiat per la seva feina en una fundació sense ànim de lucre que va aconseguir recaptar més de 30.000 dòlars per a construir pous d'aigua potable a l'Àfrica.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: