La fan fora de l'avió per anar vestida així, què faries si et passés a tu?

per Adolescents.cat, el 11 de juliol de 2019 a les 12:08
T’imagines pujar a un avió i que et facin baixar perquè la teva vestimenta és “inapropiada”? Això és el que li va passar a Tisha Rowe, una doctora americana, en un vol d’American Airlines que anava de Jamaica a Estats Units.

Una hostessa de vol li va demanar a la Tisha que “es cobrís el cos”. Després d’això, la Tisha, de 37 anys, va publicar a Twitter que s’havia sentit avergonyida i humiliada després d’això. En el mateix tuit va mostrar la seva vestimenta per demostrar que allò no s’aguantava per enlloc:

 
Dies després la Tisha Rowe va fer un altre tuit en el que deia: “El mateix cor, el mateix cervell, el mateix títol. La mateixa persona que et salvaria el cul si hi hagués una emergència a l’avió”.

 
La noia, que volava acompanyada del seu fill de 8 anys, va dir a Buzzfeed News que “en cap moment hi va haver disculpa, ni cap intent de mantenir la meva dignitat en tota la situació”.

Tisha Rowe va arribar a la conclusió que això havia estat una discriminació racista contra el seu tipus de cos. “Estem vigilats per ser negres”, deia en un tuit. I afegia: “Els nostres cossos estan massa sexualitzats com a dones i hem d’ajustar-los per fer que tothom al nostre voltant se senti còmode”. “He vist a dones blanques amb pantalons curts, molt més curts, a dalt d’un avió”.

Al cap de pocs dies l’aerolínia va comunicar que s’havia disculpat amb Rowe i el seu fill i que els havia retornat el preu del viatge: “Estem orgullosos de servir a clients de tots els orígens i compromesos amb proporcionar una experiència de viatge positiva i segura per a tothom que viatgi amb nosaltres”.

El que està clar, és que el mal ja estava fet. Creieu que va ser realment una discriminació racista?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: