Ja es pot consultar l’assignació de places universitàries

per Redacció, el 11 de juliol de 2019 a les 13:25
Ja es poden consultar els resultats de la primera assignació de places de la convocatòria de juny de la preinscripció universitària. Ho pots fer a través d'aquesta web. 

Les sol·licituds dels i de les estudiants s'ordenen per la nota d'admissió. Les places de cadascun dels centres d'estudi s'adjudiquen començant per l'estudiant amb la nota més alta i baixant per ordre decreixent fins que s'exhaureixen totes les places.


Els resultats de les assignacions de places es poden reclamar fins al dia 16 de juliol. S'ha de presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Accés a la Universitat o les seves seus territorials.

Què fer si no he aconseguit la plaça triada en primera preferència?


Si a la primera assignació de places ets assignat a un centre d'estudi sol·licitat entre la 2a i la 8a preferència pots convertir-la, mitjançant el tràmit "Assignació definitiva", en la 1a preferència. Això significa que renuncies a les preferències anteriors i et matricules en la opció assignada. Aquest tràmit es fa al portal d'accés a la universitat a partir del 12 de juliol. Si no fas aquest tràmit, la plaça que ara tens assignada no es perd.

Continuar en el procés de reassignació de places

Si a la segona assignació de places de la convocatòria de juny ets assignat a un centre d'estudi sol·licitat entre la 2a i la 8a preferència, o bé no ets assignat a cap de les preferències sol·licitades, i vols continuar en el procés de reassignació de places per millorar la teva assignació, has de fer el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" al portal d'accés a la universitat. Aquest tràmit es pot fer a partir del 24 de juliol.
Arxivat a:
EDUCACIÓ, universitat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: