Vam viure la preestrena de la peli #LVSSA amb els seus protagonistes adolescents

per Redacció, el 12 de juliol de 2019 a les 11:49
Nervis, abraçades i sobretot molts somriures. Així va ser la preestrena de La Vida Sense la Sara Amat, la pel·lícula protagonitzada pels actors que apareixen a Converses. Ahir, després de setmanes sense veure's, gairebé tots ells es van retrobar als Cinemes Verdi Park de Barcelona on van gaudir del film en pantalla gran per primer cop.

Ells, però, no van ser els únics que van poder veure la pel·lícula en exclusiva. Nosaltres i els guanyadors del nostre concurs també vam tenir la sort de ser a la preestrena! "Se m'ha fet curta. M'he enganxat molt des del principi i m'ha fet emocionar", ens explicava una de les noies del públic.


A nosaltres també ens va encantar i la veritat és que els actors fan un paperàs. Així que com us diuen ells al vídeo de més avall, aprofiteu aquest cap de setmana per anar a veure la pel·lícula!

I on es pot veure La Vida Sense la Sara Amat? El film s'estrena aquest divendres i es pot veure en aquests cinemes:
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: