5 motius per anar a veure La Vida Sense la Sara Amat, la peli de l'estiu

per Redacció, el 13 de juliol de 2019 a les 10:05
Aquest divendres es va estrenar La Vida Sense la Sara Amat, la pel·lícula en què hi apareixen els actors de Converses. Nosaltres ja l'hem anat a veure i hem preguntat als espectadors que els hi ha semblat.

Com podeu veure en el vídeo, les valoracions són molt positives. Us deixem amb alguns dels motius que ens han donat per anar al cine i triar La Vida Sense la Sara Amat:

 

Versió sense playbuzz
És una pel·lícula plena de primeres vegades: el primer amor, el primer petó...i això fa que us hi pugueu sentir molt identificats/des.

Podeu veure el debut dels protagonistes de Converses al cinema: La Vida Sense la Sara Amat és la primera peli on actuen i fan un paperàs!

Es tracten temes que us afecten, com les primeres relacions i l'amistat, i això fa que sigui molt emotiva. De fet, una de les noies del públic ens va dir: "És la peli que m'hagués agradat veure quan era adolescent".

Està molt ben rodada: la fotografia i el vestuari són brutals i a més està ambientada als anys 80, la mateixa època que moltes sèries de moda com Stranger Things.

Està rebent molt bones crítiques i ja té diversos premis com els dos que va guanyar al BCN Film Fest.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: