15 senyals poc coneguts d'un problema que pateix molta gent

per Adolescents.cat, el 15 de juliol de 2019 a les 09:40
Per desgràcia, cada cop hi ha més persones que pateixen estrès, i cada cop més persones joves. Al principi pot ser imperceptible, però hi ha moltes senyals que indiquen que ho estem patint i que poden fer que, poc a poc, ens costi més seguir el nostre dia a dia de forma normal.

Si tens molts d'aquests símptomes, és probable que estiguis tenint una època d'estrès. Si és així, el més important és que intentis detectar què és el que t'ho provoca. També és bo que comencis a practicar activitats relaxants com el "mindfulness", la meditació o el ioga. Si els problemes persisteixen o no saps com gestionar-ho, visita a un/a professional.

Aquests són 15 senyals de l'estrès que molta gent passa per alt:

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: