Horòscop: del 15 al 21 de juliol

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 10:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Àries: Aquesta setmana et toca fer de conseller d’un amic molt proper, les teves paraules poden ser de gran ajuda. Tens molt bona sort amb les relacions personals, especialment amb els Aquari. Vesteix amb alguna peça blanca. Dies de la sort: 16 i 17. 

Taure: Sembla que els Taure teniu sort amb els diners però heu de vigilar perquè us volen ràpid! De moment és millor no entrar en cap relació seriosa. Gaudeix del juliol que et té preparats moments molt especials! Dia de la sort: 17. 

Bessons: Els Bessons teniu una setmana diferent amb alguna sorpresa inesperada que us alegrarà. Per fi t’arribarà un missatge que esperaves fa temps, no et precipitis amb la resposta. Color de la sort: verd. 

Cranc: Aquests dies els Cranc viureu moments molt bons en companyia i sembla que per fi poses en marxa una idea que tenies al cap des de fa temps. El color blau tindrà un significat especialment positiu. Dia de la sort: 20. 

Lleó: Els Lleó heu d’aprendre a relaxar-vos una mica més i a no voler tenir sempre el control de tot, us vindrà bé deixar-vos emportar una mica. Bones energies amb Taure i Verge. Compte amb la salut. Número de la sort: 17. 

Verge: Els Verge esteu una mica perduts en el vostre món però hi haurà una persona que us farà tornar a la realitat amb la seva presència. Cuida més la teva família, hi ha algú que no t'ho diu però et necessita molt a prop. Color de la sort: vermell. 

Balança: Aquesta setmana estaràs més pensatiu, hi ha coses que no t’acaben de quadrar però potser ara no és el moment de buscar una solució. Intenta relaxar-te, si t'agrada llegir, t'anirà molt bé! Tens molt bona sort els dies 19 i 20.

Escorpí: Els teus sentiments estan canviant i necessites un temps per fer-te a la idea de la situació. No et precipitis amb decisions importants. Et vindrà bé passar estones amb la teva família. Color de la sort: groc.  

Sagitari: Les coses no se solucionen d’un dia per l’altra però aquesta setmana tindràs un període de pau que t’ajudarà a veure les coses d’una altra manera. Tens bona sort amb les relacions personals, sobretot amb Capricorn. Color de la sort: lila. 

Capricorn: Són dies una mica estranys pels Capricorn. Notaràs que el teu humor canvia constantment i arribarà un moment que ni tu sabràs que et passa. Per sort, hi ha algú que et dóna molt suport i una cançó que no pots deixar d'escoltar, t'ajudarà també! Dia de sort: 19.

Aquari: Aquesta setmana t’adonaràs que l’amistat, com tot, evoluciona i que perdre un amic no sempre és una tragèdia. Arribaran de nous i millors. Els Aquari anireu una mica empanats pel món. Bon rotllo amb Taure i Escorpí, t’aporten bona energia. Número de la sort: 15. 

Peixos: Els Peixos estareu una mica tristos a principis de setmana però un missatge us animarà. Heu d’intentar ser més positius i veure més enllà del problema. Tens sort amb l’amor a finals de setmana. Bones energies amb els Cranc. Número de la sort: 18 .
 
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: