Creen aquesta nova assignatura pels adolescents: t'agradaria fer-la?

per Redacció, el 15 de juliol de 2019 a les 11:45
El govern britànic ha anunciat una nova assignatura per al curs vinent. De moment encara no té un nom concret, però la seva finalitat serà la de preparar als adolescents per ser independents.

Per exemple, segons informa El País, els alumnes del Regne Unit aprendran dades sobre l'economia domèstica (factures, etc.), a resoldre conflictes i a gestionar les emocions. A més a més, també rebran classes de cuina i se'ls ensenyarà com comprar de manera correcta i eficient.

El Secretari d'Educació, Damian Hinds, ha assegurat que aquest tipus d'assignatures són necessàries perquè "hi ha persones que tenen problemes a l'hora d'independitzar-se i viure de sols".

Vosaltres què crieu: us agradaria fer aquesta assignatura?

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: