Aquest perillós repte viral serà el protagonista d'una nova pel·lícula

per NacióDigital, el 16 de juliol de 2019 a les 09:43
Momo es va convertir en un dels reptes virals més perillosos del 2018 i de principis del 2019, sobretot perquè tenia incidència en les persones joves. Ara, el personatge amb cara de terror més esgarrifós que s'ha vist darrerament a Internet cobrarà vida a la gran pantalla, protagonitzant una pel·lícula de terror.

El personatge de Momo va néixer com a part d'una exposició de l'artista Keisuke Aiso, amb una estàtua anomenada Mother Bird, i que s'inspira en Ubume, una criatura del folklore japonès que segresta nens. Ràpidament, la xarxa va fer que Momo es fes famosa, però quan la seva figura es va relacionar amb la mort d'una nena de 12 anys va ser quan es van encendre totes les alarmes.

El fet és que Momo es va convertir en un instrument vinculat a reptes virals, amb l'amenaça que si no es feien cauria una maledicció sobre les persones, i això va tenir una especial incidència en nens i preadolescents. Fins i tot Kim Kardashian va publicar un missatge a Instagram demanant a Youtube que retirés els vídeos on es demanaven els reptes virals, i d'aquí que el seu creador va assegurar que el personatge havia mort i que els nens ja no corrien perill.

Ara, però, els creadors de cintes de terror com La Maledicció The Ring han avançat la producció de la nova pel·lícula vinculada amb el personatge que ha inquietat mig planeta. 


La policia ja havia fet un comunicat sobre Momo

Un repte viral amb la intenció de convertir-se en una cadena, i per aquest motiu la policia nacional va publicar el el seu dia un tuit on recomanava no seguir el joc després d'assegurar-se que no és cap virus.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: