Les 5 escenes de sexe més polèmiques del món de les sèries

per Redacció, el 20 de juliol de 2019 a les 10:00
Fa uns dies us parlàvem d'una escena molt controvertida que apareix a la sèrie «Euphoria»: el moment pujat de to entre Harry Styles i Louis Tomlinson. La seqüència té lloc quan el personatge interpretat per Barbie Ferreira comença a escriure una història de ficció en què els dos cantants tenen relacions. Mentre la noia redacta, es pot veure l'escena de sexe que s'imagina, però no amb personatges reals, sinó amb dibuixos. 

És a dir, Harry Styles i Louis Tomlinson no apareixen a la sèrie en si, sinó que l'únic que es veu són dues il·lustracions que representen els artistes tenint relacions sexuals. Doncs bé, arran d'aquesta polèmica diversos mitjans han volgut fer un recull amb altres escenes de sèries que també han generat molt debat. Us en portem algunes. 

PD: HI HA SPOILERS: SI NO LES HEU VIST I HO VOLEU FER, NO LLEGIU EL CONTINGUT. 


 


Versió sense playbuzz

Girls
A la sèrie de Lena Dunham, els productors van intentar censurar una escena de sexe entre dos personatges perquè es veia una ejaculació masculina. Finalment, però, la guionista va aconseguir que el moment s'emetés.

Cómo defender a un asesino
En aquesta ocasió, la polèmica la va generar la cadena italiana Rai2, la qual va decidir eliminar una escena de la sèrie en què es veien dos nois mantenint relacions sexuals. L'emissora va rebre tantes queixes que va acabar publicant un comunicat disculpant-se i va emetre l'episodi sencer.

Juego de Tronos
La sèrie va indignar diverses vegades als seus seguidors per les seves escenes pujades de to. Una de les que més controvèrsia va generar, però, va ser la protagonitzada per Ramsay Bolton i Sansa Stark. En aquesta es podia veure com ell la forçava a mantenir relacions en contra de la seva voluntat. Segons els creadors de la sèrie, el moment era necessari per al desenvolupament de la trama.

Glee
A l'episodi 'The First Time' (3x05) es pot veure com dues parelles adolescents perden la virginitat. Doncs bé, diverses associacions de pares es van queixar perquè consideraven "intolerable" que es mostressin menors d'edat tenint sexe.

The Big Bang Theory
En un dels capítols, el Sheldon somia que el Leonard i la Penny han convertit la seva habitació en un espai ple de jocs sexuals. L'escena va ser censurada en diversos països en ser considerada "no adequada".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: