NO OK 3 Així és com coneixeràs la teva futura parella, segons un estudi | Adolescents.cat

Així és com coneixeràs la teva futura parella, segons un estudi

per Redacció, el 16 de juliol de 2019 a les 14:57
Abans la majoria de les parelles es coneixien a través d'amics en comú i en ambients de festa. Ara, però, la situació ha canviat i formem relacions de manera més aleatòria i esporàdica. Així ho assegura un estudi dut a terme per la Universitat de Standford en què hi han participat més de 3.000 persones.

Segons la investigació, avui dia un 40% de les parelles es coneix a través d'internet, una tendència que no para de créixer des del 2000. De fet, els científics asseguren que d'aquí a uns anys més del 70% de la població haurà començat a sortir amb algú gràcies a les apps de cites, com Tinder. Així doncs, aquest serà l'espai on es formaran la majoria de relacions sentimentals.


sexy chat GIF by Fragmento Universo

Els investigadors conclouen que la gent prefereix lligar per internet perquè "hi ha més diversitat" i, per tant, més possibilitats de trobar algú que comparteixi els seus gustos. A més, també han observat que les parelles que s'han conegut en una app de cites solen ser més estables.


Això sí, cal anar amb compte amb aquest tipus d'aplicacions perquè en els últims anys han augmentat el nombre d'estafes i d'enganys. És per això que es recomana comprovar la identitat abans de quedar amb la persona i explicar-ho sempre a algú de confiança. Creieu que coneixereu la vostra parella a través d'internet?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: