Presó sense fiança per als quatre detinguts per la violació a Manresa

per Pere Fontanals, el 16 de juliol de 2019 a les 21:22
El jutjat d'instrucció 7 de Manresaha rebut aquest dimarts els quatre detinguts acusats d'una nova presumpta agressió sexual a la ciutat el cap de setmana. La magistrada ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per a ells, per un delicte d'agressió sexual en una casa ocupada, considerant que hi ha risc de fuga, de reiteració delictiva, i perill d'ocultació, alteració i destrucció de fonts de prova. En un dels casos, un dels acusats també té antecedents, i la presó provisional és la mesura que també demana la Fiscalia. 

Aquest dimarts ha declarat la víctima, acompanyada d'una psicòloga del Servei d'Emergències. També s'ha pres declaració als quatre detinguts: tres d'ells s'han acollit al seu dret a no declarar mentre que l'altre sí ha declarat i ha contestat les preguntes de totes les parts. 


Segons la interlocutòria del jutjat, la noia ha estat "persistent en la incriminació dels presumptes fets punibles", i ha ratificat els fets relatats a la policia.La noia, apunta el relat, va manifestar en tot moment la negativa a mantenir relacions sexuals amb cadascun dels nois que va entrar a l'habitació, i fins i tot va provar d'apartar-los del seu damunt, tot i que no va poder. 
 

Interlocutòria del jutjat d... by naciodigital on Scribd

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: