Eliminen aquesta escena d'una de les sèries adolescents més polèmiques dels últims anys

per Redacció, el 17 de juliol de 2019 a les 09:54
Por 13 razones es va convertir en una de les sèries més polèmiques del 2017. I és que, com segurament recordareu, se la va acusar d'incitar el suïcidi entre els joves.

Doncs bé ara, dos anys més tard, la plataforma ha eliminat l'escena en què es pot veure com la protagonista, Hannah Baker, posa fi a la seva vida.

 

Netflix ha pres aquesta decisió després que un estudi de la Journal of American Academy of Child and Adolescent Psychiatry revelés que els suïcidis als Estats Units entre els adolescents van augmentar un 28% des que es va estrenar la sèrie el 2017.


Aquesta no és l'única iniciativa que Netflix ha impulsat últimament per "protegir els joves". Fa uns dies va anunciar que reduiria la presència de persones fumades en les seves produccions per tal de no incitar al consum de tabac.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: