Confirmat: una de les vostres sèries preferides torna!

per Redacció, el 18 de juliol de 2019 a les 10:42
Fa uns mesos us explicàvem que Warner Bros estava preparant una nova versió de Gossip Girl. Doncs bé, per fi n'han donat més detalls! La nova sèrie s'estrenarà el 2020 per HBO Max, una nova plataforma que es posarà en funcionament el mateix any.

Segons informen diversos mitjans nord-americans, la producció comptarà amb 10 capítols i nous actors. És a dir, no tornarem a veure la Serena, el Dan, el Nate, la Blair o el Chuck.


Resultado de imagen de gossip girl gif

La nova Gossip Girl, doncs, seguirà les aventures d'una nova generació d'estudiants de l'Upper East Side. De moment encara no es coneixen els actors i actrius que donaran vida als personatges, però sí que se sap que les xarxes socials i les noves tecnologies tindran un paper molt destacat en la trama.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: