Logotip de Adolescents.cat

L'escena sexual viral que està preocupant a molta gent

per Adolescents.cat, el 18 de juliol de 2019 a les 11:39
Fa relativament poc temps, vam conèixer què era el “balconing”: una pràctica que consisteix en saltar entre els balcons d’un hotel o a la piscina. Aquest concepte va néixer a les Balears, ja que molts turistes ho feien als hotels de Mallorca, Eivissa… No cal dir que és molt perillós fer-ho i que no s’ha de fer en cap cas.

Però la qüestió és que a les Illes Balears cada estiu hi ha notícies més escandaloses. L’últim escàndol viral és d’aquesta mateixa setmana i també ha tingut lloc en un balcó. Va començar a córrer per WhatsApp un vídeo en el que es veu a una noia fent-li una fel·lació a un noi totalment despullats i a plena llum del dia en una terrassa d’un hotel de s’Arenal.


Les imatges només duren 40 segons, però van ser suficient perquè la gent que passava per allà ho veiés i tinguessin temps d’enregistrar-ho i compartir-ho.

Fonts de l’hotel en el que s’ha gravat el vídeo han explicat al Diari de Mallorca que tenien coneixement que les imatges estaven circulant, però que no poden confirmar que s’hagin gravat aquest any.


El que està clar és que aquest tipus de turisme preocupa a moltíssima gent a les costes espanyoles i sobretot a les Illes Balears.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: