Un dels actors que més us agrada té nova parella i no és qui us imagineu

per Redacció, el 19 de juliol de 2019 a les 11:32

Tom Holland és un dels actors amb més èxit del moment. Després de participar a la saga d'Avengers, ara torna a ser als cinemes amb Spiderman: Far From Home, pel·lícula que protagonitza juntament amb Zendaya.


De fet, des que es va començar a rodar aquest film, que la premsa i els fans havien especulat sobre una possible relació entre ell i l'exactriu de Disney.

Doncs bé, pel que sembla només eres rumors, ja que aquesta setmana Tom Holland ha estat fotografiat amb una altra noia al festival British Summer Time.  Segons informa TMZ, es tracta d'Olivia Bolton, una jove de qui se saben molt poques coses, però que estaria desvinculada del món del cinema i l'actuació.


A les imatges, com podeu veure, tots dos apareixen amb actitud afectuosa mentre gaudeixen de la música i l'ambient del British Summer Time. Hi ha alguns fans que asseguren que la jove seria la cosina de l'actor, però de moment ningú ha confirmat aquesta informació. 

 
Arxivat a:
FAMOSOS, Tom Holland
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: